Onze roots liggen in het creëren van maatwerk

Over ons

Doordachte oplossingen met oog voor fleximatisering van verpakkingslijnen.

Wie zijn we?

TechNikkels is een modern georganiseerd bedrijf met hoog gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers. We zijn intrinsiek gemotiveerd om op een prettige en professionele wijze:

  • met elkaar en met onze klanten innovatieve verpakkingsmachines te bedenken en te ontwikkelen.
  • verpakkingsmachines en verpakkingslijnen lean te produceren en met zorg te leveren aan onze klanten.
  • met onze klanten een duurzame relatie te onderhouden.

Wie zijn onze Klanten?

Onze klanten zijn veelal productiebedrijven die een grote variëteit aan verpakkingen verwerken. Met name flessen, potten, (jerry-)cans en amerikaanse vouwdozen. Deze bedrijven steven ernaar hun productieproces zo flexibel mogelijk te maken en daarmee productieverliezen te reduceren. Door onze werkwijze en succesvolle innovaties, staat TechNikkels hoog op de lijst van hun leveranciers.

Wat is onze werkwijze?

We werken volgens een vast gestructureerd ontwikkel- en leveringsproces. Door een sterke focus op de kwaliteit van onze processen, kunnen we consequent tot een optimaal ontwerp komen. Hierna worden onze projecten volgens de overeengekomen planning uitgevoerd.

Onze engineers zijn getraind in alle onderdelen en aspecten van ons proces en zijn in elke projectfase inzetbaar. Hierdoor zijn we flexibel en is het werkplezier onder de medewerkers groot. Dit zult u ervaren wanneer u nader kennis maakt met ons bedrijf.

Onze klanten over ons:

  •  “TechNikkels gaat het commitment aan om door te zetten tot er een kwalitatief goede machine staat” (Joost Bogers, directeur Hoomark bv).
  • “TechNikkels is in staat om op een prettige en uiterst professionele wijze een high end product af te leveren dat perfect aansluit bij onze wensen.” (Michael van der Voort, Logistiek directeur Calodar n.v.).
  • “De kracht van de oplossing die TechNikkels voor ons bedacht: Simpel maar zeer doeltreffend.” (Patrick van Rhijn, directeur/eigenaar Collall bv).
  • “TechNikkels was de enige partij die binnen de beperkingen een oplossing wist te bedenken.” (Kris Schreppers, maintenance & engineering manager bij Ecolab bv).
  • “Flexibiliteit in de opbouw van de machine is voor ons heel belangrijk.” (Bertus Bos, hoofd technische dienst Biohorma bv).

 

Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Contactinformatie

Tech-Nikkels bv

Constructieweg 12
7451 PS – Holten

T +31 (0)548 36 81 57
E info@tech-nikkels.nl

© 2016 Tech-Nikkels - Ontwerp: Webton.nl