Goede service... vanzelfsprekend
Monteurs met kennis van zaken

Service

Ook na installatie kunt u vanzelfsprekend rekenen op onze service, onderhoud en prestatiemonitoring.

Wij vinden een duurzame tevredenheid over de door ons geleverde installatie erg belangrijk. De efficiency moet op niveau blijven of waar mogelijk verbeteren. Ten behoeve van een optimaal functioneel en veilig gebruik van de geleverde installatie, bieden wij bij de inbedrijfstelling altijd een duidelijke instructie/training aan uw procesoperators.

Daarmee eindigt onze betrokkenheid niet. Wij monitoren graag samen met u het functioneren van de machine(s) tijdens gebruik. TechNikkels ontwikkelt een O.E.E-tool die de prestatie van de gehele verpakkingslijn en de afzonderlijke machines real-time monitort. In situaties waarin de prestatie van de installatie dreigt terug te lopen of er door voortschrijdende inzichten nieuwe wensen ontstaan, denken we weer graag met u mee om waar nodig oplossingen te bieden.

Deze werkwijze stelt ons in staat onze machines voortdurend te verbeteren en u daarmee ook in de toekomst passende oplossingen en service te bieden.

Voor vragen, levering van spareparts en bij eventuele storingen staan onze engineers voor u klaar om u snel en vakkundig te helpen.

Waar gewenst stellen we een onderhoudscontract op, waarin afspraken over preventief onderhoud, storingsafhandeling en prestatiemonitoring zijn vastgelegd.

Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Contactinformatie

Tech-Nikkels bv

Constructieweg 12
7451 PS – Holten

T +31 (0)548 36 81 57
E info@tech-nikkels.nl

© 2016 Tech-Nikkels - Ontwerp: Webton.nl