designed & made in holland

Klant: Calodar

“TechNikkels is in staat om op een prettige en uiterst professionele wijze een high end product af te leveren dat perfect aansluit bij onze wensen.

Calodar is distributeur van sanitair. Met een zeer uitgebreid assortiment van duizenden artikelen is de logistieke inrichting van het bedrijf van groot belang. TechNikkels heeft voor Calodar de Flexibox-fl-duo ontwikkeld. Een machine die volautomatisch random twee formaten Amerikaanse vouwdozen op kan zetten.

Michael van der Voort, Logistiek directeur van Calodar: “TechNikkels heeft een machine door ontwikkeld die deels door ons zelf is bedacht. Het is een enorm leuk bedrijf om mee samen te werken. De open en eerlijke communicatie en de korte lijnen zijn voor ons erg belangrijk. Hierdoor hoeven we niets twee keer uit te leggen. De kracht van TechNikkels zit in het goed kunnen meedenken in de bedrijfsprocessen van de klant. Zonder een groot bedrijf te zijn, is TechNikkels toch in staat om high end producten af te leveren. In ons geval is dit een machine die effectief alle functionaliteiten heeft die we hebben gevraagd. Ons advies aan TechNikkels: blijf vooral zo doorgaan!”

© 2016 Tech-Nikkels - Ontwerp: Webton.nl