designed & made in holland

FlexiCap FWA-TV20

De FWA-TV20 sluitmachine is een tweekops servo-gestuurde doppensluiter voorzien van een automatische doptoevoer. De trilvuller is naast de machine geplaatst zodat deze goed toegankelijk is voor het bijvullen. Tevens wordt er een opvoerbunker bij geplaatst welke de doppen gedoseerd toevoert. De doppen worden doormiddel van een transportbaantje naar de sluitkop getransporteerd.
De hoog/laag beweging van de sluitkop is servo-gestuurd. Hierdoor kunnen zowel doppen met een zuigbuis als standaard doppen eenvoudig en snel verwerkt worden.
De FWA-TV20 is voorzien van een servo-gestuurde sluitkoppen met eenvoudige wisselelementen voor de verschillende dopformaten. Het aandraaimoment is onderdeel van het recept en kan doormiddel van het touchscreen worden geselecteerd.

Voor het toevoeren van de flessen is de machine uitgerust met het door ons ontwikkelde wormtransport. In tegenstelling tot standaard invoer wormen, bevind deze worm zich aan de onderzijde van de fles, waardoor deze prijstechnisch zeer gunstig is.

• Servogestuurde hoog/laag beweging geschikt voor het sluiten van doppen met een zuigbuis.
• Servogestuurde sluitkoppen zorgen voor een goede beheersing van het sluitproces.
• Eenvoudige en dus prijsgunstige formaatdelen
• Transparante beplating zorgt voor een goed zicht op het proces.
• Machine is snel omstelbaar naar een ander formaat.
• Net als alle andere machines is deze sluitmachine een eigen product van TechNikkels welke volledig in Nederland wordt geproduceerd.

© 2016 Tech-Nikkels - Ontwerp: Webton.nl