designed & made in holland

FillexiCap XA-10

De FillexiCap XA-10 is een gecombineerde vul- en sluitmachine. Dit heeft als voordeel dat het benodigde vloeroppervlak gering is.

Vulgedeelte:

De FillexiCap XA-10 is voorzien van twee servogestuurde vullansen. Afhankelijk van het product kan bodemvulling of topvulling worden toegepast. Beide vullansen worden direct gevoed vanuit een IBC met ieder hun eigen tandradpomp. In de toevoerleiding wordt een druksensor geplaatst, waarmee het afvulvolume constant gehouden wordt.

Voor de verschillende variƫteit aan flessen en vloeistoffen, leveren we een pneumatisch gestuurde vullans met formaatdelen voor topvulling en bodemvulling.

Sluitgedeelte:

De XA-10 is voorzien van een servo-gestuurde sluitkop met eenvoudige wisselelementen voor de verschillende formaten. Op het touchscreen wordt per dop het vastdraaimoment ingesteld.

  • Een compacte machine.
  • Ergonomische en snel wisselen. In tegenstelling tot onze standaard sluitmachine wordt de sorteertrommel niet bovenop de machine geplaatst, maar ernaast. De trommel is dan gemakkelijker bereikbaar voor het wisselen van de formaatdelen.
  • De doppentrommel wordt gevuld m.b.v. een doppentoevoerbunker met een inhoud van 120 liter.
  • Optioneel in ATEX uitvoering leverbaar.

© 2016 Tech-Nikkels - Ontwerp: Webton.nl